Γνωρίζετε;

Τα mocktails είναι ποτά χωρίς καθόλου αλκοόλ που δημιουργούνται από χυμούς φρούτων και soft drinks (κρασί, τσάι, σόδα).

Τo θρυλικό «Mojito», γίνεται πλέον «Nojito», καθώς αντί για ρούμι μπορείτε να προσθέσετε χυμούς από φρούτα, δημιουργώντας και διάφορες παραλλαγές του. «Strawberry Nojito» με φράουλα, «Peach Nojito» με ροδάκινο, «Pineapple Nojito» με ανανά και «Apple Nojito» με μήλο. Θα γίνουν ανάρπαστα!

Ένα άλλο ιδιαίτερα αγαπητό mocktail είναι το «Virgin Margarita» (από το κλασικό ποτό Margarita), που μπορεί να καταναλωθεί χωρίς αλκοόλ προσθέτοντας χυμό λάιμ, λεμόνι και πορτοκάλι. Η «Pina Colada» επίσης μπορεί να γίνει χωρίς αλκοόλ αντικαθιστώντας το αλκοόλ με κρέμα καρύδας, ενώ το ιδιαίτερα αγαπημένο cocktail των απανταχού γυναικών, το «Cosmopolitan» μπορείτε πλέον να το έχετε στον κατάλογο με την ονομασία «Sparkling Virgin Cosmopolitan» προσθέτοντας χυμό κράνμπερι, χυμό λάιμ και σόδα.

Πέρα όμως από τις παραλλαγές διάσημων frozen cocktail που είχατε συνηθίσει να σερβίρετε στους πελάτες σας, μπορείτε να προτείνετε και δροσερά mocktails που γίνονται ανάρπαστα το καλοκαίρι προσθέτοντας γρανίτα και πάγο. Φυσικά και στην περίπτωση αυτή το αλκοόλ δεν υπάρχει πουθενά στη συνταγή!

(Visited 370 times, 1 visits today)