Δημήτριος Μακρυνιώτης

H ζαχαροπλαστική ήταν η μεγάλη αγάπη του από τότε που ήταν παιδί.

Pastry Love

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Η διαδικασία της προετοιμασίας ενός γλυκού, η επιλογή των υλικών, η μαγεία της σωστής εκτέλεσης της συνταγής ήταν για τον Δημήτριο ένα συναρπαστικό παιχνίδι δημιουργίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε σχολές ζαχαροπλαστικής διεθνούς φήµης όπως οι École Bellouet Conseil, École Professionnelle Lenôtre, L’École du Grand Chocolat Valrhona, École de Pâtisserie de Stéphane Glacier και École Chef d’Oeuvre.

Συνεργασίες και διακρίσεις

Αφοσιωµένος στη δηµιουργία γλυκών υψηλών προδιαγραφών, ο Δημήτριος παρακολούθησε σεµινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής από τους καλύτερους σεφ παγκοσµίως, όπως ο Stéphane Glacier, ο Christophe Rhedon, ο Johan Martin, ο Guillaume Mabilleau, ο Gianluca Fusto, Andres Lara και άλλους.

Η δηµιουργικότητά του, η επιμονή του στην λεπτοµέρεια και η εξαιρετική γνώση του πώς μπορεί κάθε υλικό να συνδυαστεί σωστά και να απογειώσει τη γεύση ενός γλυκού, οδήγησαν στη βράβευσή του ως ο «Καλύτερος Σεφ Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα» το 2014.

Μεταξύ συναδέλφων

​”To μέλλον όλο δικό του”​

​”​Δυναμικός, ανήσυχος,  με αντίληψη και πηγαία δημιουργικότητα. Ο Δημήτριος​ ξεχώρισε και εκτιμήθηκε αμέσως δίνοντας νέο νόημα στην εγχώρια haute patisserie. Επαγγελματίας και συνεργάτης από τους λίγους,  όταν έρχεται η στιγμή της πράξης και της δημιουργίας, συνθέτει τη δική του μοναδική εκδοχή με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο. Βάζει στόχους, δουλεύει σκληρά και εξελίσσεται κάνοντας βήματα κάθε φορά και μεγαλύτερα. Το μέλλον όλο δικό του”​
​Ανδρέας Λαγός, σεφ​

“Διαθέτει αληθινές, σπάνιες αξίες”

Τιμιότητα, σεβασμός, εμπιστοσύνη, πάθος. Αληθινές αξίες που είναι δύσκολο να βρεις στη ζωή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δημήτριος τις διαθέτει όλες. Σίγουρα ένας σεφ με μέλλον που πρέπει να παρακολουθούμε.

Δημήτρης Κατριβέσης, σεφ​

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα εδώ